11 Kasım 2019 Pazartesi

PC'deki en iyi yarış oyunları

Hardcore simülatörlerinden, gerçekte daha az topraklı araç kaparilarına, sürüş oyunu seçkinlerini sunuyoruz.

PC'deki en iyi yarış oyunları. Bu aslında içinde çok çeşitli deneyimler barındıran geniş bir terimdir. Gamın bir ucunda, gerçek yarış sürücülerinin pistteki antrenmanlarında kullandığı bu kadar hassas kullanım modelleri ve ileri fizik ile hardcore yarış simülatörleri var.
Diğer yalanlarda Sürücü: San Francisco, insanların zihinleri arasında atlayan komada bir dedektif hakkında bir oyun. Bu iddiayı başka kaç tane yapabilir? Önerilerimizi bir araya getirirken, gerçekçilik odaklı sims ve oyunların resmi lisanslarına sahip olma biçimlerinin daha yenisini tercih ediyoruz, çünkü bu alanlarda çok fazla şey var.
Bununla birlikte, daha zamansız bir kaliteye sahip eski başlıklar için bol miktarda alan ve türe daha fazla katkı sağlamaları için tanınmayı hak eden bazı klasikler var. Sadece a) hala oynanabilir ve b) araba kullanmaya devam ettikleri sürece. Bu liste aynı zamanda yüksek kaliteli yarış sims, gerçekçiliği yaklaşılabilirlikle dengeleyen "sim-lite" yarış oyunları ve aksiyon odaklı arcade yarışçıları arasında bir denge kurmaya çalışıyor.
Her birine ekstra gerçeklik eklemek istiyorsanız, işte PC için en iyi direksiyonlar. PC oyunlarındaki en iyi deneyimler hakkında bizden daha fazla bilgi almak için PC'deki en iyi strateji oyunlarını, PC'deki en iyi FPS oyunlarını ve PC'deki en iyi bulmaca oyunlarını inceleyin.

Forza Motorsport 7

Çıkış tarihi: 2017 | Geliştirici: 10 Studios

Forza Motorsport 7'yi incelememizden James, "minibüslerle ilgili aptal bir oyuna dönüştürmekle kalmayıp, aynı zamanda minibüs takıntımı fethetmek ve sonunda araba kullanmayı öğrenmek için bir oyun yapabilirim." havalı spor arabaları. " Parlak metal kafeslerde hızlıca dolaşmak isteyenler, simülasyon kalıp kalıpları ve aralarındaki herkese hitap edebilen en kapsamlı araç sever kum havuzlarından biridir. Dinamik hava efektlerinin eklenmesi, tipik ırkı teknik rota ezberleme testinden düşük görünürlükte doğaçlama su birikintisi kaçakçılığı maratonuna dönüştürür. Gece izleri yavaş yavaş şafağa dönüşüyor, güneş ışığı zifiri karanlık karanlığı dolduruyor, Forza ise hiç olmadığı kadar iyi görünüyor ve oynuyor. Hackneyed loot box sistemine bağlı olmayan korkunç bir ilerleme sistemi tarafından tartılır, ancak PC'deki ilk ana hat olan Forza olarak Motorsport 7 birkaç hızlı çarpma şokunu emecek kadar dövülebilir.

Project CARS 2

Çıkış tarihi: 2017 | Geliştirici: Slightly Mad Studios
Bu hepsini yapmaya çalışan yarış simu: İsveçli kar kayağı çevresindeki çivili lastiklerde buz yarışları. İskoç yaylalarında karting. Hockenheim’ın iç bölümündeki ralli, her şeye ve herkese sıçrayan çamur. LMP1'ler Imola'yı incitiyor, Indycar'lar Daytona Speedway'de yerçekimine meydan okuyor - ve gerçekten sıkıldığınızda, Honda Civics Eau Rouge'ı durmadan telafi etmeye çalışıyor. Slightly Mad’ın sim sekansındaki geniş kapsamlı içerikten daha mucizevi olanı, hepsini çekmeleridir. Gevşek yüzey yarışları, yolun yasal olarak geçerli bir otomobilde raylara vurmak kadar ikna edici olduğunu ve kuvvet geribildirimi desteği ile bir aracı tepeye zorla sokmaya çalışırken ellerinize aktardığı sadakati sınıfının en iyisidir. Çok sayıda disiplindeki birçok yarış pilotu, geliştirme sırasında danışman olarak hareket etti ve gerçekten gösteriyor. Güçlü bir eSports sahnesi artık Project CARS 2 etrafında katılaştırılıyor ve böyle bir simülasyon isteyen genç sürücüler için bunun zamana uygun bir alternatif olabileceği simülasyon derinliği.

Dirt Rally 2


Çıkış tarihi: 2019 | Geliştirici: Codemasters
İlk Dirt Rallisi, 2015 yılında geldiğinde bir keşifti; bu, Dirt serisini tanımlamak için gelen snapback kapaklarından ve enerji içeceği reklamlarından yola çıkarak, sadece bir arabayı ayakta tutarak şaşırtıcı zorluklara odaklanmasını yeniledi. bir ralli parkuru. Dirt Rally 2 de bunu yapıyor ve her yönüyle daha iyi. Miting yapmak inanılmaz derecede yetenekli bir disiplindir ve Codemasters size gerçek bir 4WD WRC araçtan daha az bir şey sormaz. En azından, böyle hissettiriyor - aslında hiç birimiz, Sebastien Ogier'in yapabileceği kadar hızlı bir şekilde Finlandiya’nın toprak yollarında bir Citroen’i öldürmenin nasıl bir his olduğunu asla bilmiyoruz. Ancak Dirt Rally’nin otomobillerinde ağırlık transferi, ham güç hissi varken tekerlekler altınızda çekiş yapmak için kendilerini ikna edici buluyor.

Forza Horizon 4

Çıkış tarihi: 2018 | Geliştirici: Playground Games, Turn 10

 Phil'in Forza Horizon 4'ün incelemesinde hala mükemmel, uyarlanabilir araç kullanımıyla boğulmuş durumda: "Yarış rakipsiz kalıyor. Her otomobilin yeterince farklı hissetmesini sağlayan özenli bir dikkatle affedilmiş çarşı kullanımının mükemmel bir karışımı. Mükemmel bir simülasyon olmayı hedefliyor, ancak her aracın ağırlığı, hızı ve torku, ona sınıf ve kategorinin ötesinde bir kişilik kazandırıyor. ”  Horizon 3'ten daha az donanımda çok daha iyi performans, daha sezgisel ve sosyal çok oyunculu özellikler ve her hafta yeni bir sezona değişen sürekli değişen bir harita ile Forza Horizon 4, mükemmel bir arcade yarış oyununu geliştirmeyi başarıyor. Bu, simülasyon fanatiği için değil, arabalara ve / veya dağlardan uzaklaşmaya ilgi duyan herkes için, Horizon 4 bir zorunluluktur.

iRacing

Release date: 2008 | Developer: iRacing Motorsport Simulations

Düzenli çevrimiçi yarış ligleri ve titiz araç ve pist modellemesi ile iRacing, PC'de bulabileceğiniz en yakın yarışa yakın. Bu aynı zamanda iRacing'in çalışmanız gereken bir şey olduğu anlamına gelir. Anlamlı bir tek oyunculu bileşeni yoktur ve abonelik ücretleri ve canlı turnuva çizelgelemesi ile önemli miktarda yatırım gerektirir. Ah, ve bir kuvvet geri besleme tekerleği tam anlamıyla burada gereklidir - bu bizim gamepad desteğinin zayıf olduğunu söylememiz değil. Oyun, bir tekerlek olmadıkça yarışmana izin vermiyor. Fakat belli bir sim yarış hayranı sınıfı için kıyaslayacak bir şey yok. En iyi iRacing oyuncuları çoğu zaman gerçek motor sporlarında da yarışır ve eSports sim yarışında kariyer yapar. Ve şimdi ilk olarak on yıldan fazla bir süre önce 2008 yılında piyasaya sürüldükten sonra, her yıl en yeni simülatörlerle tutarlı bir şekilde kaldı Bir başarı.


F1 2018

Release date: 2018 | Developer: Codemasters


Codemasters'ın tamamen lisanslı F1 serisi ile elde etmeyi başardığı şey, otomobil davranışının ve her bir parkurun özelliklerinin simülasyonundan ibaret değil. Kendinizi bir motor sporları süperstarının yarış botlarına koyma ve rekabet etme, sözleşme görüşmeleri, araç geliştirme planları ve yarış stratejisi yapma şansı. Bir yarış pilotu olduğunuz bir RPG olarak bakabilirsiniz. Ve gaz pedalının yorgun RPG-isms'in +4 kılıcını değiştirdiği yer. Sizi bir F1 sürücüsünün hayatına sokma çabalarının bir sonucu olarak, her zafer biraz daha anlamlı hissettiriyor ve her başarısızlıkta yutması zorlaşıyor, çünkü bu olayların etrafında bir anlatı kurup sonuçlarına yatırım yaptınız. Temel araba davranışı bu kadar ilgi çekici olmasaydı, bunların hiçbiri işe yaramazdı. Her ne kadar iRacing veya rFactor 2'den daha bağışlayıcı olsa da, örneğin modern bir Formula One otomobilinin seğirmesi ve korkutucu aşağı baskı seviyelerini zekice satıyor.

Assetto Corsa Competizione

Release date: 2019 | Developer: Kunos Simulazioni 

Acımasızca dürüst olmak gerekirse, sim yarış dünyası, Blancpain World Endurance serisinin resmi lisanslı bir oyunu için muhtemelen koltuk başında değildi. Motor sporları lisansları arttıkça, niş tarafında biraz kalıyor, ancak ortaya çıktığı gibi Assetto Corsa'nın franchise'ının ihtiyacı vardı.Kunos Simulazioni'nin 2014 oyunu, en iyi ve mükemmel tekerlek desteğine rakip olacak bir taşıma modeli de dahil olmak üzere pek çok işe yaradı, ancak çok oyunculu bir yapı yoktu. Lehçe gelince, unut gitsin. Bu lisansın halefine vereni, farklı araç kategorileri ve Paul Ricard, Spa Francorchamps ve Circuit de Catalunya gibi değerli devrelerde yüksek ölçeklendirilebilir dayanıklılık yarışlarına sahip davetkar bir şampiyonluk yapısı. Taşıma, iyi bir kuvvet geri besleme tekerleği sayesinde her zamankinden daha iyi ve gerçekten bir dayanıklılık yarış sim için bir zorunluluktur, gündüz / gece döngüleri çivi.

TrackMania 2

Release date: 2011 | Developer: Nadeo

Şimdi neredeyse on yıl eski ama yine de kusursuz bir biçimde oluşuyor, Trackmania 2 üç farklı oyuna ayrıldı: Stadyum, Vadi ve Kanyon. Her biri farklı bir fiziğe meydan okuyan karikatürize yarış lezzetini sunuyor ve lider tabloların üst kademelerini zahmete sokmak istiyorsanız her biri sizden kesin bir mükemmellik patlaması talep ediyor - ki bu açıkça belli olacak.TrackMania'nın neşesizce engellenmeyen F-Zero'nun Sonic the Hedgehog yarış aksiyonuyla tanışması için tüm koleksiyona ihtiyacınız yok. Güçlü seviye editörü sayesinde sonsuz seviyeleri ve Escher mimarisinden daha olanaksız olan izleri ile TrackMania 2, atari yarışçılarının en klasik PC'sidir.

MotoGP 18
Release date: September 2018 |Developer: Milestone

Yarış topluluğunun bazı köşelerinde iki tekerlek küfür sayılabilir, ancak normal dingil mesafesini yarıya bölmek isteyen herkes için, Milestone’un lisanslı MotoGP sim'i oldukça acele sunuyor.

Motosiklet yarışları doğası gereği heyecan vericidir - yalın açılar, intihar girişimleri ve hızlanma oranları sadece mükemmel bir seyirci sporu için idealdir. İtalyan süper motosiklet uzmanları Milestone, bir MotoGP motorunda olmanın dehşet ve cesaret duygusunu gerçekten çiviledi. Codemasters F1 oyunları açıkça kibar bir şekilde ifade etmek için büyük bir ilham kaynağıdır, ancak onu oynayan herkes için ortaya çıkan sonuç yarışın zirvesinde bir kariyer simülasyonu katmanıdır. Daha yavaş kategorilerde yükselmeye çalışın, itibar kazanın ve bu büyük takım yolculuğuna devam edin.

rFactor 2
Release date: 2012 | Developer: Image Space Incorporated

rFactor muhtemelen her zaman kenarlarda kendini pürüzlü hissedecektir, ancak bu, PC'nin en iyi yarış oyunlarından birinin ve dünyadaki en etkileyici modting topluluklarından birinin varisidir. rFactor 2, selefi gibi, yeni araba ve palet paketlerinin her türlü farklı serilerde ortaya çıkmasından yıllar sonra bile büyümeye devam ediyor. Ucuz bir alışkanlık değil, ancak ciddi yarışçıları memnun edecek.

Bu, hikayenin sadece yarısı olsa da. Kullanıcı tarafından yaratılan modların büyüklüğü çok büyüktür ve odak yıllar boyunca DTM, WTCC, GT yarışları ve diğer açık tekerlekli sandalyelerde çizilmeye kaşıntı çekenler arasında Formula 1 ile ilgili.

Need for Speed: Hot Pursuit

Release date: 2010 | Developer: 2010
Hot Pursuit, arcade yarışçıları için özel bir zamanda dondurulmuş bir sürüş oyunudur. Seri, tüm dünyaya açılmadan önce, Need for Speed'in en saf özü, yarıştan sonra yarışta kesinti olmadan tam olarak başlığın vaat ettiği şeyi veriyor. Arkanızda izleyen bir polis arabası treni ile göz kamaştırıcı derecede güzel bir Pasifik sahili karayolunun aşağısında bir Avrupa egzosunu hedeflerken basit hayatın tadını çıkarın.Ayrıca meşe füme bir A lister gibi yaşlanır. Yol kenarındaki dokular ve otomobildeki poli sayımlar doğrudan en son sürümlerle rekabet edemeyebilir, ancak Hot Pursuit'deki genel estetik hala lüks görünüyor. Ve hepsinden önemlisi, hızlı.

My Summer Car

Release date: 2016 | Developer: Amistech Games

Yaz Otomobilimde geçirdiğiniz zamanın en az yarısı arabanın dışında geçirilir. Aslında, bir araba tamircisi oyunu ve 1990'ların kırsal Finlandiya'sında başlı başına bir yarış oyunu olarak genç bir layabout olmak için bir simülatör. Ancak bu listede yoluna devam ediyor, çünkü arabalara ilgi duyan herkes için bu önemli bir deneyim.Her şey ailenizden garajınızdaki önemsiz arabayı yeniden inşa etmenizi söyleyen bir notla başlar. Oradan en küçük somun ve cıvatalara kadar sürülebilir, modüle edilebilir bir araç inşa edersiniz, size tam olarak bir egzoz manifoldunun neye benzediğini ve 70 m. Araba mülkiyeti, sürüş oyunlarında bu kadar hafif ama güzel ezoterik yapıcılarla karşılaşan yarışçıdan daha tatmin edici ve kişisel olmamıştı.

Grand Prix 3

Release date: 2000 | Developer: Microprose

Onlarca yıldan beri kaplanmış ve 2019'da hala oynanabilir olan Grand Prix 3, yarış oyunlarında bir dönüm noktasıydı. Geoff Crammond’ın MicroProse’u, 90’ların başında Formula One Grand Prix ve Grand Prix 2 ile çoktan dalgalar oluşturmuştu, ancak donanım kısıtlamaları, simülasyonu yalnızca o zamana kadar zorlayabilecekleri anlamına geliyordu. Grand Prix 3 yeni bir sadakat seviyesiydi. Lastik aşınması, ıslak hava tutuşu ve küçük kurulum ayarlamaları gibi şeyler modellenmiştir - oyunların sadece en geniş şekilde tahmin edebildiği şeyler. Basitçe söylemek gerekirse, Formula 1 arabanın içinde oturmak gibi hissettim.

Günümüze oynanabilir bir müze eseri olarak bakmak için, Schumacher ve Hakkinen gibi efsanelerin üst sıralarda mücadele etmeleri ve önceki şampiyonlar Damon Hill ve Jacques Villeneuve'nin arkada mücadele ettiği sporu özellikle heyecan verici bir zamanda yakalama teşviki eklendi. Paketin Ayrıca piyasaya sürüldüğünden beri 19 yıl boyunca yüksek cennete modda kaldı, bu nedenle kararlı googling ile yaklaşık 20 yıl boyunca F1 tarihini oynayabilirsiniz.

RaceRoom Racing Experience

Release date: 2013 | Developer: Sector3 Studios

Bu, SimBin'in bir zamanların güçlü yarış imparatorluğunun soyundan geliyor. GTR Online olarak düşünün: hatırladığınız ama acımasızca otantik bir araba simülasyonu. GT yarışları güzel bir şekilde modellenmiştir ve iyi bir kuvvet geri besleme tekerleği ile yakalanmıştır.

... Bu da zayıflığı. Arabaları pistte bulduktan sonra, hepsi muhteşem ve tanıdık. Ama pist dışı, RaceRoom hepsi size oyunun bitlerini ve parçalarını satmakla ilgili. Yarışmak istediğiniz bir seri seçin ve kendinizi içine bırakın. Eski model araba turları hakkında bilgi edinmek için fazlasıyla yeterli.

GRID Autosport

Release date: 2014 | Developer: Codemasters

Autosport, Codemasters'ın en kolay, en giriş seviyesi pist yarış oyunudur. Araç kullanımı çok bağışlayıcıdır, ancak yalnızca köşe frenlemesinin ve gaz kontrolünün temellerini öğretmek için yeterli mücadele ile. Arabanın dışında, yine de istediğin kadar derin. Tam yarış hafta sonları, genellikle Codemasters için güçlü bir rakip AI ve yarış formatlarında tonlarca çeşitliliği var.Her ne kadar önceki Grid oyunlarının süper tatmin edici ekip yönetim unsurları burada geri ayrılsa da (nihayet Grid 1'deki B&O sponsorluğunu aldıklarında gurur duyanlar kim?) Hala sim ile ilgilenen insanlar için harika bir giriş noktası. tarzı yarış ve sadece rahatlamak isteyen daha sert sürücüler için eğlenceli.

Driver: San Francisco

Release date: 2011 | Developer: Ubisoft Reflections

Retro-şık bir 70'lerin havası, oyunlardaki en iyi müzik parçalarından biri ve açık dünya yarışçısı üzerinde gerçekten orijinal bir bükülme ile, Sürücü: San Francisco, bu listedeki başka hiçbir oyunun eşleşmeyeceği şekilde stil ve serin yayıyor, ilerleyen yıllarına rağmen.Sürücü: SF, istediği zaman NPC otomobilleri arasında "geçiş" yapabilme yeteneğiyle, açık dünya özgürlüğüyle ilgili yeni ve yeni bir şey düşünen Cennet sonrası açık dünya yarışçılarından biridir. Gerçekte, merkezi fikrinin parlaklığı Hız İhtiyacı'nı hedefleyen ancak aynı şekilde heyecanlanmayan yol tutuş hissinden daha ağır basmaktadır. Yine de parlak ve tuhaf bir hikayeye güç verecek ve San Francisco'yu hayata geçirecek kadar kaba ve hazır.

3 yorum:

  1. Students are often quite busy with their academic schedule and because of that, one might not always be able to work on assignments properly. This is why students always look for good quality BTEC assessment help and HND assignment help services and reputed professional online academic services providing companies online. This allows the student to receive a number of benefits. Some of those benefits are that assignments are plagiarism-free, students’ ends up saving money, gets the best grade, and guarantee of the best quality work.

    Visit MiracleSkills and get top class quality of HND Assignment Help.

    YanıtlaSil
  2. In order to avail HND Assignment Help, you can hire the experienced writers of MiracleSkills team. We are offering the instant online support to provide assistance for the students. If you are looking for someone to get help in your HND assignments then we are here to help you out. Our writers are well educated and they also have great knowledge in the same field.
    Students just need to visit our website Miracleskills.com in order to avail help with HND assignment. They can easily place their orders on our website and get the assistance accordingly. They can also call us to place the order and all contact related details are available on our website and you can also find all contact details below.

    YanıtlaSil